• Andrian Candu
 • Preşedinte al Parlamentului,
  Vicepreşedinte al Partidului Democrat din Moldova

Coaliţia susţine pactul (TV7)

Coaliţia susţine pactul (TV7)

18 Noiembrie 2013
Partenerii de coaliţie a PLDM spun că pactul propus spre semnare este o iniţiativă bună. Atât democraţii cât şi liberalii reformatori declară că apelul se înscrie în acţiunile coaliţiei de promovare a mesajului pro-european. 

Atât liberalii reformatori cât şi cei din PD deocamdată nu au discutat în interiorul formaţiunilor despre semnarea documentului propus de PLDM însă declară că apelul este demn de urmat.

A. Candu: Şi PD a început o campanie în privinţa informării a cetăţenilor RM, iată de ce şi iniţiativa colegilor din PLDM la fel considerăm că este bună, deşi nu am discutat cu colegii din partid privind semnarea sau subsemnarea asupra acesteia sunt sigur că noi vom fi deschişi.

Pactul a devenit o surpriză pentru liberalii reformatori însă asta nu îi împiedică să susţină această idee.

I. Hadârcă: Nimeni nu pune la îndoială, repet încă odată. Era normal ca să mai discutăm în coaliţie. Înţeleg că există permanent sunt nişte iniţiative, este o întâietate, e firească chestiunea asta în competiţia politică. Cred că nu est vorba de competiţie ci chiar de asumarea unor angajamente suplimentare a tuturor forţelor şi extraparlamentare. În cazul acesta apelul este binevenit.

http://tv7.md/ro/news/democra-ii-i-liberalii-reformatori-sus-in-pactul-responabilita-ii-na-ionale-lansat-de-pldm-29374.html
 • Contact

 • Parlamentul
  Republicii Moldova


  MD 2004, Republica Moldova,
  Chisinau, bd. Stefan cel Mare, 162.
  tel.: (373 22) 234404
  fax: (373 22) 268125
 • Partidul Democrat
  din Moldova


  MD 2001, Republica Moldova,
  Chisinau, str. Tighina 32.
  Tel.: (+373 22) 278229
  Fax: (+373 22) 278230
© Copyright Andrian Candu. Toate drepturile rezervate.